sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Veeeeee Çeyrek Finaldeyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Veeeeee Çeyrek Finaldeyiz
Abone ol
Euro 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 1-2 yenerek çeyrek finale yükseldik. Rakibimiz Hollanda…

               A Milli Futbol takımımızın zaferi ile tüm Türk Dünyası muhteşem bir gece yaşadı. Bu zaferi ve kazanma duygusunu yaşatan tüm oyuncularımıza ve teknik heyete sonsuz teşekkürler….

               Euro 2024 öncesi hazırlık maçlarında 6-1 yenildiğimiz, kendi grubunda Fransa ve Hollanda’yı geçerek 6 puan ile grubunu lider tamamlayan Avusturya rakibimiz olunca, maç öncesi maçın favorisi gösterilen ve Euro 2024’te final oynayabilecek gözü ile bakılan Avusturya, bu gece bizim çocukların tersi ile tanıştı. Merih Demiral’ın henüz 57. saniyede attığı ve turnuvanın  grup aşamasından sonra en erken atılan golü ile afallayan Avusturya  59.dakikada yine Merih Demiral’in  harika kafa gölü ile şaşkına uğradı…

               66.dakikada Gregoritsch attığı gol ile farkı 1’e düşürdü.  %60 top oynama yüzdesi ile üst üste kalemize saldıran Avusturya’yı futbolcularımızın gayreti ve kalecimiz Mert Günok’un muhteşem kurtarışları ile büyük bir başarıya imza atarak 1-2 yenmesini bildi. Türkiye çeyrek finale çıkarken Avusturya turnuvaya veda etti.

              Milli Takımımız çeyrek finallerde  6 Temmuz Saat: 22:00’de Hollanda ile karşılaşacak

3. kez çeyrek finaldeyiz

              A Millî Takımımız, 6. kez mücadele ettiği Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3. kez çeyrek finalde mücadele edecek. Ay-Yıldızlılarımız, daha önce EURO 2000 ve EURO 2008'de çeyrek finalde yer almıştı. Millîlerimiz, 2000 yılında Hollanda ve Belçika'nın ortaklaşa düzenlediği finallerde gruptan çıkıp çeyrek finalde Portekiz'e yenilerek, organizasyona veda etti. A Millî Takımımız, EURO 2008'de ise büyük bir başarıya imza atarak, yarı finale kadar yükseldi. Almanya'ya 3-2 yenilen Türkiye, Avrupa şampiyonaları tarihindeki en iyi derecesine imza attı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy Belediyesi’nin İlk Gündüz Bakımevinde Ön Kayıtlar BaşladıÖnceki Haber

Çekmeköy Belediyesi’nin İlk Gündüz Bakım...

Bilim Çekmeköy Yaz Okulu’nda Eğitimler BaşladıSonraki Haber

Bilim Çekmeköy Yaz Okulu’nda Eğitimler B...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar