© Bizim Bölge Haber 2021

Avrupa'da Yola Devam

Avrupa kupalarında temsilcilerimizden Fenerbahçe’nin 3. Eleme turuna yükselmesinden sonra, diğer temsilcilerimiz Trabzonspor ve Başakşehir’de rakiplerini mağlup ederek hem 3. Eleme turuna yükseldiler, hem de ülke puanına önemli katkıda bulundular.

                 Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Ruzomberok'u 1-0 yenerek, Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir de 2. eleme turunda  La Fiorita'yı rövanşta 4-0 mağlup ederek bir üst tura yükselme başarısı gösterdiler.  Ülkeler sıralamasında 9. Sırada ki yerimizi korurken, Ülke puanımız da 34800 ‘e yükseldi.

Trabzonspor

     Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanş maçında, ilk karşılaşmada 2-0 yendiği rakibi Ruzomberok'u  65. dakikada Denis Dragus’un golü ile 1-0 yenerek bir üst tura yükseldi.  Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki rakibi Avusturya ekibi Rapid Wien oldu.  İlk karşılaşma  8 Ağustos Perşembe günü Trabzon’da oynanacak.

 

Başakşehir

               Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir de 2. eleme turunda ilk maçta 6-1 yendiği La Fiorita'yı 13 ve 90+2. dakikalarda  Krzysztof Piatek, 31. dakikada Ömer Ali Şahiner ile 35. dakikada Hamza Güreler’in attığı gollerle 4-0 yenerek bir üst tura yükselme başarısı gösterdi.  Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Partizani'yi eleyen Gürcistan ekibi  FC Iberia 1999 ile eşleşti. İlk karşılaşma 8 Ağustos Perşembe günü saat 19:00’da Gürcistan’da oynanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER