© Bizim Bölge Haber 2021

Çekmeköyün En Etkili Düğünü Oldu

Çekmeköy’de son yılların en kalabalık ve etkili düğünü olan Enver Mert ve Zeynep İlgın çiftinin düğününde siyaset ve iş dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi.

               Çekmeköy’ün en sevilen işadamlarından biri olan Cüneyt Ilgın ve eşi Hamide hanım dün akşam Oğulları Enver Mert’in , Fikri ve Elmas Gün çiftinin kızları Zeynep ile evlenmesinin mutluluğunu yaşadılar. Çekmeköy Madenler’de düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine Çekmeköy’ün iş ve siyaset çevresinden tanınmış simalar da yerini aldı. Nikahı Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez kıyarken, şahitliklerini Eski Belde Belediye Başkanlarından Hüseyin Avni Sipahi başta olmak üzere belediye meclis üyeleri, işadamları ve dernek başkanlarından oluşan kalabalık bir grup yaptı.

               Düğünde Enver Mert ve Zeynep’in özel dans gösterisi ve Enver Mert’in arkadaş gurubu ile gerçekleştirdiği Zeybek Oyunu gösterisi ilgi çekerek büyük alkış aldı.

               Düğün törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, Belediye meclis üyeleri, Siyasi Partilerin Başkanları ve yönetimleri, STK Başkanları ve üyeleri, Muhtarlar, İşadamları, çok sayıda Basın mensupları ve seçkin davetliler katılım gösterdi.

               Bizim Bölge Gazetesi olarak genç çifte bizde, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

             

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER