© Bizim Bölge Haber 2021

Çeksiad Üyeleri Tatil Sonrası Eğitim Programlarına Başladı

ÇEKSİAD düzenlediği kahvaltı programında, Dr. Devrim Keklik’i ağırlayarak üyelerine kriz dönemlerinde kriz ile ilgili doğru kararlar alabilmek için yapılması gerekenler konulu seminer verdi.

              Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) Yaz tatili dönemi sonrası ilk kahvaltılı programında Eğitimci Psikoterapist Dr. Devrim Keklik’i  konuk ederek, Çeksiad üyelerine yönelik  eğitim semineri verdi. Kriz dönemlerinde kriz ile başa çıkabilmek için doğru kararları nasıl alabiliriz? Karar alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Karar alma esnasında yapılan hatalar, alınan kararları etkileyen faktörler gibi çeşitli bilgiler verilerek üyelerin kendilerini ve şirketlerini daha verimli yönetebilmelerine katkı sağlamaları adına verimli bir seminer gerçekleşti.

              Çeksiad Başkanı Erdal Albayrak yaptığı selamlama konuşmasında yaz döneminde verilen  4 aylık mola sonucunda  üyelerin birbirlerini özlediğini belirterek, bu ilk programla bir bakıma özlem gidermiş olalım diyerek konuşmasına başladı.  Yaz tatilinde verdikleri kısa mola öncesi ,dernek olarak yaptıkları çalışmaları hatırlatan Albayrak, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ile de dernek olarak uyumlu bir çalışma yaptıklarını ve destek verdiklerini söyleyerek, öğrencilere dağıtılan fındıkların  4,5 tonunun yarısını Albayrak Beton olarak kendisinin, yarısını nda çeksiad üyeleri tarafından karşılandığını belirtti. Gene vatandaşlara iş garantili olarak istihdam vermek için, eğitim ücretini karşılayarak iş eğitimi programı düzenlendiğini ve üyelerin talepleri doğrultusunda yeni eğitim programları yapılacağını söyledi.  Kriz ortamlarında yöneticilerin nasıl pozisyon almaları konusunda konukları Devrim beyin önerilerini dinleyeceklerini belirten Albayrak gelecekten ümitli olduğunu, şuan acı bir recete uygulansa bu receteden dönmeyerek, yarım bırakmayarak tedaviye devam edilirse önümüzde ki sene Mart, Nisan gibi yeniden güzel güneşli günlere yelken açacağımıza inanıyorum dedi.

             Programda Dr. Devrim Keklik ; Pandemi, deprem, savaş vb. gibi  çeşitli kriz ortamlarında yöneticilerin, patronların karar alırlarken nasıl hatalar yaptıklarını, aldıkları kararları nelerin etkilediklerini  çeşitli örnekler vererek, üyeler ile karşılıklı sohbet tarzında bir seminer verdi.

 

Ümit Şener

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER