© Bizim Bölge Haber 2021

Trump'a Miting Sırasında Suikast Yapıldı

ABD Eski Başkanı Donald Trump, düzenlediği miting esnasında silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump’un bilincinin açık olduğu ve gizli serviz tarafından yürüyerek uzaklaştırıldığı görüldü.

ABD Eski Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump seçim çalışmaları için Pensilvanya’da düzenlenen bir miting esnasında kürsüde konuşurken silahli saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan ve kanlar içinde kalan Trump üzerine kapaklanan gizli servis ajanları ile bir süre kürsünün altında kaldıkları ve sonra gizli servis ajanlarının arasında zırhlı arabaya doğru yürüyerek götürüldüğü görüldü. Donald Trump’ın bu sırada bilincinin açık ve çok sinirli olduğu ve sanki beni yıkamadınız der gibi yumruğunu havaya kaldırıp salladığı görüldü.

         Gizli Servis tarafından eski başkan Donald Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve güvende olduğu açıklaması yapılmıştı.

         ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI)  eski ABD Başkanı Donald Trump'a miting sırasında suikast girişimi düzenleyen ve olay bölgesinde öldürülen kişinin Thomas Matthew Crooks (20 yaşında) olduğunu açıkladı.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER