sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

ÇEGEDER Basın İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇEGEDER Basın İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Abone ol
27 Ekim Günü yeni dernek merkezi’nin açılışını yapma hazırlığında olan ÇEGEDER Başkanı Nurullah Çamarası ve Yönetimi heyecanlarını düzenledikleri Basın kahvaltı programıyla gazetecilerle paylaştı.
cüneyt ılgın 29 EKİM

            2017 tarihinde küçük bir arkadaş grubunun katılımıyla kurulan ve zamanla güzel işler yaparak büyüyen Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği(ÇEGEDER) 27 Ekim tarihinde Şahinbey caddesi üzerinde yeni tutulan daha büyük bir yerde dernek merkezi’nin açılışını yapacak. ÇEGEDER Başkanı Nurullah Çamarası bu heyecanını basın mensupları ile paylaşmak ve derneği tanıtmak adına kahvaltı programı düzenleyerek ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

 

           Derneğin faaliyetleri hakkında konuşan ÇEGEDER Başkanı Nurullah Çamarası kurulduğu günden bu yana derneğin hiçbir siyasi parti, resmi kurumlar veşirketlerden destek almadığını ama genede bir çok kişiye yardımda bulunduğunu, yurt dışında 10’un üzerinde su kuyuları açtırdıklarını ve bu kuyulara şehit düşen kahramanların adlarını verdiklerini belirtti. Derneğin yeni yerinde faaliyete geçtikten sonra burada konferans salonunda konusunda uzman bir çok kişiyi ağırlayarak gençlere seminerler vereceklerini, gene üniversite son sınıf ve mezunlardan oluşan gönüllülerle gençlere çeşitli derslerle ilgili ücretsiz kurslar vereceklerini, gençlerin kötü alışkanlıklara alışmasınlar diye çeşitli hobi kursları , lisan kursları vereceklerini, örf ve ananelerimize bağlı  gençlerin yetişmesi ve kendilerini geliştirmeleri için destek vereceklerini söyledi. Derneğin gençlerden oluşan bir yönetim kurulu, belli bir tecrübeye ulaşmış yaşlı kimselerden oluşan bir istişare kurulu ve şuan için 500’e yakın üyesinin bulunduğunu ama tam faaliyetle birlikte bu üye sayısını rahatlıkla Bin kişiye çıkacağını söyledi.

          Sohbet ortamında geçen kahvaltı sonrası dernek merkezi’ni de gezdiren  ÇEGEDER yönetimi , açılışa basın mensuplarını da davet ederek kendilerine verdikleri destek için çok teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 24
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çeksiad Üyeleri Tatil Sonrası Eğitim Programlarına BaşladıÖnceki Haber

Çeksiad Üyeleri Tatil Sonrası Eğitim Pro...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar