sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

İBB Yetkilileri İle Ulaşım Ve Çevre Üzerine Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB Yetkilileri İle Ulaşım Ve Çevre Üzerine Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi, ilçenin geleceği için önemli toplantılar yapmaya devam ediyor. İhtiyaçlar doğrultusunda ulaşım ve çevre konuları üzerine İBB yetkilileri ile toplantı yapıldı.

                     Sahadan alınan geri dönüşler ile ilçenin geleceğini şekillendiren Çekmeköy Belediyesi, bu bilgiler ışığında ilçenin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için toplantılarına devam ediyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in ev sahipliğinde, ulaşım ve çevre ile ilgili gelen talepler üzerine İBB yetkilileri ile Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Raylı Sistem Daire Başkanı Ceyhun Avşar, Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürü Erman Eryılmaz, Raylı Sistem Projeler Müdürü Setenay Uludağ, Raylı Sistem Daire Başkanlığı Danışmanı Ahmet Cemil Pesen, Raylı Sistem Daire Başkanlığı Danışmanı Çiğdem Cüre, Genel Sekreter Yardımcısı Danışmanı Ece Aktan, Genel Sekreter Yardımcısı Yönetici Asistanı Nurcan Gözütok, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler, Çevre Koruma Müdürü Erdinç Algül, Atık Yönetim Müdürü Saffet Altındağ, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı ve birim müdürleri katıldı.

                        Çekmeköy’de ki dere ıslahları, orman alanları, geri dönüşüm ve çevresel sorunların yanı sıra vatandaşlardan sıkça gelen ulaşım hatlarının yetersizliği ve metro taleplerinin görüşüldüğü toplantıda Çekmeköy halkının tüm talepleri İBB yetkilerine iletildi.

                          Başkan Çerkez, “Vatandaşlarımızın geçmişten gelen haklı talepleri var. Bizler bunları titizlikle inceleyip raporlaştırdık ve uyum içerisinde çalıştığımız İBB ‘ye ilettik. İnşallah en kısa sürede ilçemizin ulaşım problemini çözeceğiz. Bu yönde kararlı adımlar atıyoruz. Komşularımızın bize olan inançlarını boşa çıkaramayacağız. Mutlu ve gülen yüzlerin huzurlu ilçesi olacağız,” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çekmeköy'de İbadethaneler Titizlikle TemizleniyorÖnceki Haber

Çekmeköy'de İbadethaneler Titizlikle Tem...

TOGG’la Sınava Gitti, İlk 30 Bine Girip Yüzde 100 Burs KazandıSonraki Haber

TOGG’la Sınava Gitti, İlk 30 Bine Girip...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar