sol-1
sağ-1
İstanbul
DOLAR14.7975
EURO15.8183
ALTIN905.83

Okullar Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okullar Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Hazırlanıyor
Abone ol
Çekmeköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ilçedeki okulların ihtiyaçlarına yönelik bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.

               Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçede eğitim konusunda eksiklerin giderilmesi konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli şekilde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. Vatan Ortaokulu, Hüseyin Avni Sipahi Ortaokulu ve Çamlık Ortaokulu’nda boya çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca Vatan Ortaokulu’nda da dış cephe boyası ve Atatürk büstünün yenilenmesi çalışmalarınada devam ediyor.

Sağlıklı Ortamda Eğitim İçin Çalışmaları Devam Ediyor

                     Okulları ziyaretinde eğitim konusunda ilçede yapılması gereken çalışmaları da değerlendiren Başkan Çerkez, “Kıymetli komşularım, yeni eğitim öğretim dönemi başlıyor. Bu dönem başlamadan yaklaşık 1 ay öncesinde; okulların boya-badana, bakım ve onarım çalışmalarını başlattık. Okullar başladığında çocuklarımız, gençlerimiz fiziki ortamı daha düzgün daha sağlıklı ortamlarda eğitim görebilsinler diye aynı hızda çalışmalarımıza devam ediyoruz“ dedi.

Sınıf Mevcutları Kalablık, Bu Durum Üzücü

                  Yerel seçin öncesinde sokaklarda gelen şikayetler, seçim sonrasında da sosyal medyadan ve halk ziyaretlerimizde gelen şikayetler aynı: sınıflar kalabalık, okullar yetersiz diyen Başkan Çerkez, “Çekmeköy’de durum üzücü. İlçemizde 40 ile 70 öğrencili sınıflar mevcut. Adrese dayalı kayıt sisteminden dolayı bazı okullarda sayılar maalesef çok fazla. Devlet okullarımızın sayısı Çekmeköy’ümüz de çok az. Velilerimizde öğrencilerimizde bu durumdan rahatsız. Biz her zaman elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Elimizi taşın altına koymaya niyetliyiz. Sayın Milli Eğitim Bakanımız ve yetkililer yeter ki bizle iş birliği yapsınlar. Sayın kaymakamımız, valimizden iş birliği bekliyoruz. Belediye olarak tüm hizmetlerde elimizden geleni yapmak için buradayız. Mühim olan çocuklarımızın geleceği ve onları geleceğe hazırlamamız“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOGG’la Sınava Gitti, İlk 30 Bine Girip Yüzde 100 Burs KazandıÖnceki Haber

TOGG’la Sınava Gitti, İlk 30 Bine Girip...

Başkan Çerkez’den Hem Üreticiye, Hemde Çocuklara MüjdeSonraki Haber

Başkan Çerkez’den Hem Üreticiye, Hemde Ç...

den-kızıl göl manzara

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar